ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE

Cu o ASIGURARE DE SĂNĂTATE veţi fi bine veniţi la Mediqa fără a avea grija banilor!

Vă invităm să descoperiți beneficiile medicale pe care Signal Iduna, expertul german în asigurări de sănătate le oferă clienților săi.

De la planuri simple la cele mai complexe, cu acoperiri şi specialităţi medicale dintre cele mai diverse, SIGNAL IDUNA a creat pentru dumneavoastră pachete de asigurare care acoperă o mare varietate de servicii medicale, de la simple consultaţii sau investigaţii, până la servicii de spitalizare, chirurgie sau maternitate în regim privat. Serviciile sunt oferite atât în cadrul clinicii Mediqa cât si în alte 600 de clinici, spitale private si puncte de lucru ale acestora din toată ţara, în funcţie de preferinţele sau nevoile dumneavoastră.

Avantajele asigurărilor de sănătate SIGNAL IDUNA

Protecție şi siguranță în orice situație: am pregătit planuri de asigurare complexe care oferă acces la consultații medicale şi analize, teste şi investigații de laborator, intervenții chirurgicale, spitalizare în mediu privat (sau rezerve special amenajate), transport de urgenţă precum şi monitorizarea sarcinii şi nașterea în sistem privat.

Acces nelimitat la serviciile medicale: serviciile medicale incluse în pachetul de asigurare pot fi accesate, în caz de necesitate medicală, nelimitat, până la rezolvarea problemei medicale. Acest lucru nu implică achitarea unor costuri suplimentare, toate îngrijirile de care aveți nevoie vor fi achitate de Signal Iduna către clinicile şi spitalele partenere.

Decontarea directăpentru orice servicii medicale acoperite de planul dumneavoastră de asigurare, autorizateprin intermediul serviciului de Call Center şi efectuate în rețeaua Mediqa Net nu este necesar să achitați costul acestora. Decontarea se face direct intre Signal Iduna şi unitatea medicala respectivă.

Calitatea actului medical: garantată prin accesul la rețeaua națională de furnizori de servicii medicale private, Mediqa Net, care cuprinde cele mai cunoscute nume de pe piața românească, cu o reputație excelenta în domeniu, selectate riguros pe baza unor evaluări severe de performanţă şi monitorizate constant pentru a asigura respectarea standardelor de calitate europene. Rețeaua cuprinde peste 600 de clinici, spitale private și puncte de lucru ale acestora din toată ţara, dintre care 90 sunt în București.

Call Center specializat: Signal Iduna a dezvoltat un serviciu specializat 24/7 care oferă asistenţă permanentă tuturor asiguraților. Acest serviciu reduce la minimum perioada de timp dintre apelul telefonic (anunțarea problemei de sănătate) şi tratamentul medical, mai exact ajută la evitarea timpilor de așteptare şi a cozilor. Serviciul de Call Center Signal Iduna este disponibil non stop şi apelabil gratuit.

Toate aceste beneficii ale unei asigurări private de sănătate sunt disponibile sub forma unor soluţii personalizate pentru afacerea dumneavoastră.


Mai multe informații despre serviciile noastre găsiţi pe www.signal-iduna.ro