CINE SUNTEM

 

Mediqa este centru medical multidisciplinar din Arad ce pune la dispoziția pacienților săi servicii medicale la standarde germane.

Centrul Medical Mediqa a fost înființat în anul 2012 cu scopul de a permite locuitorilor orașului Arad precum și tuturor pacienților din zona de vest a țării, să beneficieze de servicii medicale private, de o calitate imbatabilă. Condițiile deosebite, tehnologia folosită și nivelul profesional al echipei medicale, sunt lucrurile care ne dau încredere și prin intermediul cărora ne propunem să devenim cei mai buni.

Venim în întâmpinarea problemelor dumneavoastră de sănătate și vă oferim performanță în diagnosticare, precum și cele mai bune soluții de tratament. Vă așteptăm într-o locație modernă, construită la standarde europene, unde vă punem la dispoziție aparatură de ultimă generație în domeniul medical, operată de către cei mai buni medici din vestul țării.

Mediqa Sante Development SRL este membră a grupului Signal Iduna.

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre liderii pieței germane a asigurărilor de sănătate, cu peste 2,6 milioane de clienți. Prezent în Germania, Ungaria, Polonia, Elveția, Grupul Signal Iduna oferă de peste 100 de ani soluții complete de asigurări de sănatate la nivel european.

Prezent din anul 2008 și pe piața din România, SIGNAL IDUNA oferă beneficii medicale și soluții de asigurări de viață și de accident pentru companii, și deține în prezent peste 80.000 de asigurați. SIGNAL IDUNA dispune de o rețea formată din peste 600 de clinici și spitale private și puncte de lucru ale acestora din toată ţara, dintre care 90 sunt în București, Mediqa Net, precum și de un serviciu specializat de Call Center, disponibil 24/7, care le oferă asiguraților suport pentru programare la clinici și managementul cazului medical.